Soomlased ummistasid Tallinki kassa

Hille Tressum 24. jaanuar 2008, 16:37

Teisipäeva hommikul tunglesid sajad
soomlased Erottajankatul Tallinki kassa ees, kõigil sooviks saada tasuta kruiis
Tallinna.

Nädala alguses ilmus ühe Helsinki päevalehe vahel kuulutus, kust võis lugeda, et teisipäeval jagab Tallinki kassa 500 õnnelikule kajutikohaga kruiisile Helsinki-Tallinn- Helsinki. Äripäeva laekunud vihje sõnul olid esimesed inimesed järjekorda moodustamas juba kell 5 varahommikul.

Tallink müügi- ja turundusjuhi Peter Roose sõnul oli tegemist Soome partnerite poolt korraldatud promoüritusega kus sooviti tutvustada parvlaeva M/S Galaxy 7. tekil asuvat Buffet Tallink restoranis pakutavat uut rootsi laua menüüd ning uuenenud meelelahutusprogrammi.

"M/S Galaxyl on uus buffeet' menüü mida sooviti rahvale tutvustada. Pealegi on toimunud buffet's mõningad muudatused. Kui osta kas laevalt või siis ette broneerides endale õhtusöök Tallink Buffetis lisandub sellele alkohoolne jook omal valikul. Valida saab veini ja õlu vahel ning ette broneerides maksab õhtusöögi pilet koos alkohoolsete jookidega 28 eurot," sõnas Roose

Kui varemalt pidi iga inimene õhtusöögi kõrvale joogid ise ostma siis nüüd kuulub õhtusöögi hinna sisse veel õlu või vein ning seda nii palju kui juua jaksab.

Möödunud pühade ajal saatis Tallink kõikidele oma püsiklientidele kinkekaardid, mis sisaldas tasuta kruiisi vabalt valitud suunal.

"Hetkel on veel vara öelda, kui suur hulk inimesi kinkekaarti kasutas, kuna kinkekaart kehtib märtsi lõpuni," sõnas Roose ning lisas, et alles siis saab näha kui suurt menu kinkekaarte saatis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2008, 16:37
Otsi:

Ava täpsem otsing