Lõpuks tuli see 'jah'

ÄP 01. veebruar 2008, 00:00

Taavi Aasa tuleb tunnustada: tema juhitud komisjon tunnistas ebaseaduslikuks Tallinna kesklinnas-vanalinnas aastail 1993-1997 ametikorterite ja taastamislepingute kaudu korterite erastamise. Tuli lõpuks see "jah". Hinnang eetiliselt poolelt on olemas - kõik pole kadunud. Kuigi võib-olla on praegu lihtsalt ohutu eelkäijate pattudele tuhka raputada - kohtust on seni asjaosalised puhtalt väljunud? Kindlalt on aga kadunud sajad korterid, millega saanuks leevendada sundüürike probleemi, ja ligi miljard krooni, mida linn teeninuks kodanike tarbeks nende müügist turul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing