Jõgi: ordeni annaksin inimesele, kes viis ettevõtte uuele tasandile

06. veebruar 2008, 11:27

Eesti Põlevkivi AS juhatuse
esimees Ilmar Jõgi ei soostunud aripaev.ee-le küll presidendi ordenit
vääriva ettevõtja nime ütlema, kuid rõhutas, et see inimene peab olema viinud
ettevõtte uuele tasandile.

„Oma valdkonna arendaja, kes on ettevõtte mingile uuele tasandile viinud,“ nimetas Jõgi kandidaadi kõige olulisemaid eeldusi ning lisas: „See, kes on oma valdkonda toonud innovaatilisust ja järginud head äritava.“

Jõgi rääkis, et vaadates oma tegevusvaldkondade seisukohalt (Jõgi on ka Eesti Jäätmekäitlejate Liidu juhatuse liige) võib ta öelda, et innovatsioon on praegu väga raske tulema. „Innovaatilisus on täna väga valus,“ lausus ta.

„Ordenit peaks jagama selliste asjade eest, mille eest palka ei maksta, aga mis väärivad tunnustamist,“ rääkis Ilmar Jõgi.

Ordenit vääriva isiku nime või majandussektorit, mis tema seatud parameetrite järgi ordenit vääriks, Jõgi avaldada ei tahtnud, kuna ütles, et kiiruga ja mõtted veel eelmise tegevuse juures ei pruugi ta objektiivselt vastata.

Ilmar Jõgi vastas aripaev.ee päevaküsimusele "Millisele ettevõtjale annaksid ordeni?".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. February 2008, 13:53
Otsi:

Ava täpsem otsing