Tehnoloogiauudised

ÄP 14. veebruar 2008, 00:00

Barcelonas maailma mobiilside kongressil said vähesed valitud esmaspäeval näha Google'i Androidi tarkvara kasutavate telefonide prototüüpe. Cnet kirjutas, et tarkvaraga varustatud telefonid olid sarnased hetkel turul olevate madalama klassi nutifonidega.

F-Secure'i tugikeskus palub arvutikasutajatel pöörata tavapärasest enam tähelepanu e-postkasti saabunud õnnitlustele.

F-Secure'i edasimüügijuhi Raido Orumetsa sõnul ei tasu koheselt kõiki sõbrapäeva õnnitluskirju avada ega ka nendes sisalduvatele linkidele klikkida. Eelmistel aastatel olid sõbrapäeva paiku tõsised viirusepuhangud, mis näitab selgelt, et taolistel rahvusvahelistel sündmustel on küberkurjategijad eriti aktiivsed. Orumets soovitab alla laadida kõik uued viirusetõrje definitsioonid ning paigata Windowsi tarkvara.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing