Suurriiklik suhtumine

Raul Veede 20. veebruar 2008, 00:00

Eilses EPL Offline'is kirjutas Erik Rand: "Taanis elab 250 000 moslemit, mis moodustab 5 protsenti kogu rahvastikust Miks eurooplane peab oma kodus selgeks tegema, kes on Muhamed ning millised on tema teened meie ees?"

Miks peaks enamus tundma huvi vähemuse vastu? Milleks meile koraan või "Vestlused vene kultuuriloost"? Viisakusest? Eneseväärikusest? Soovist mõista kedagi, kes sinust erineb?

Integratsioonis püüavad osapooled teineteisest mõista. Assimilatsioonis püüab väiksem saada suuremaks. Eestlased ei soovi integratsiooni, nad soovivad venelastest vabaneda. Suurrahva asi: oleme vaimult küll väiksed ja väiklased, aga teeme selle kõik jõuga tasa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing