Hansabank Markets: ostke Kaubamaja aktsiat

26. veebruar 2008, 11:49

Eile avaldatud Tallinna
Kaubamaja läinud aasta ja samuti 4. kvartali majandustulemusi hindab
Hansabank Marketsi analüüsiosakond headeks ja seepärast soovitab jätkuvalt
aktsiat osta.

Aasta käive, milleks kujunes ligi 5,9 mlrd krooni, oli Hansabank Marketsi oodatust 4 protsendi võrra väiksem, seisis klientidele saadetud lühiteates. Müügikasvu vedas täiendav tarbijate ostujõud 2007. a (vaatamata aasta lõpu vähenemisele) ja müügiefektiivsuse tõstmine.

Kasumlikkus kasvas mullu korralikult, sest ettevõte suutis kulusid hoida kontrolli all. Puhaskasum - 411 mln - üllatas veidi ja oli oodatust parem, tõdes Hansabank Markets. Ettevõte on suutnud juba kolmandat aastat järgemööda kasvatada puhasrentaablust.

Hinnasihiks on kuni uute majandustulemuste avaldamiseni 10,4 eurot (162 krooni) ja aktsiasoovitus on "osta".


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing