Rand ja Tuulberg: tellimuste hulk vähenes

13. märts 2008, 16:22

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg juhataja Taivo
Täht ütles aripaev.ee-le, et seoses ehitusturu jahenemisega on nende tellimuste
hulk vähenenud.

"Näen, et huvi ehitustellimuste vastu on väiksem, sel aastal pole lepinguid nii palju tulnud, kui tavapäraselt oleks," märkis ta, "seepärast näen langust turul." Samas usub Täht, et tänavu aasta suurte ehitusfirmadega midagi hullu ei juhtu, sest lepingud on pikad ja tööd alles pooleli. "Turg jahtus kõigest nelja-viie kuuga. Alles 2009. aasta tõotab huvitav tulla," ütles ta.

Töötajaid ettevõte koondanud ei ole ning koondamisplaane sel aastal pole. 2009. aasta kohta ei soostunud Täht prognoosi andma. "Põhimõtteliselt võib turg ka mõne kuu jooksul uuesti üles soojeneda," osutab ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2008, 17:20
Otsi:

Ava täpsem otsing