Ministeeriumid peavad suvepäevad osavõtumaksu abil

15. aprill 2008, 20:33

Mured riigieelarvega on pannud
ministeeriumeid kulusid kärpima, suvepäevad ja ühisüritused siiski toimumata ei
jää, kuna kulud kaetakse osavõtumaksudest.

Rahandusministeerium teatas, et nemad oma ühisüritusi ära ei jäta, vaid korraldavad suvepäevad ja ka teised ühisüritused osavõtumaksude abil. Kui palju sellega kokku suudetakse hoida rahandusministeerium ei kommenteerinud.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) kinnitas, et nende suvepäevad samuti ära ei jää ning sarnaselt rahandusministeeriumile lahendatakse rahaliste vahendite kitsikus osavõtumaksuga. „Kuna suvepäevade korraldamisega ei ole veel sisuliselt alustatudki, siis on raske öelda, kui suur on kokkuhoid suvepäevade ärajätmisest,“ ütles majandus- ja kommunikatsiooni avalike suhete nõunik Gea Otsa.

Tema sõnul otsustatakse jooksvalt jõulupeo ja järgmiste aastate üritustesse puutuv. Kõigil MKMi siseüritustel on alati osalejatel tulnud osta pilet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2008, 14:13
Otsi:

Ava täpsem otsing