Linnavalitsus kiidab Merko kõverat silda

08. mai 2008, 11:04

Tallinna kommunaalamet andis Merko
Ehitusele kiitva tõendi Smuuli tee viadukti ehitamise eest, kuigi sild vajus
keskelt kõveraks, kirjutas Eesti Ekspress.

"Tööprotsessis näitas Merko Ehitus ennast hea projekteerijana ja kõrge kvalifikatsiooniga peatöövõtufirmana, tehes kõik vajalikud projekteerimis- ja ehitustööd vastavalt sõlmitud töövõtulepingule ja hea tava kohaselt," seisab veebruaris väljastatud tõendis. Dokumendile kirjutas alla kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel.

Tehnikaülikooli sillaehituse professor Siim Idnurme on öelnud Postimehes, et inetu sild jääb aastateks rahva naerualuseks.

Merkol on Tallinna linnaga soojad suhted: kommunaalameti juhataja Ain Valdmann ostis Merkolt sõbrahinnaga korteri Pärnus ning linnapea Edgar Savisaare juhitav Keskerakond aga sai Merko juhi Toomas Annuse osalusega firmast kolm miljonit krooni laenu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2008, 07:17
Otsi:

Ava täpsem otsing