Sampo liising: Peugeot omanikud ei peaks muretsema

20. mai 2008, 13:21

Sampo Panga liisingu direktor Alar Kiilmaa
ütles, et Peugeot'de kasutajad ei peaks kindlasti muretsema Kommest
Auto probleemide tõttu, kuna ta ei kahtle, et Peugeot'de müügi
ning järelhoolduse jätkusuutlikkuses Eestis.

"Peugeot kasutajad ei peaks kindlasti muretsema Kommesti teemal üleskerkinu valguses. Minul pole mitte mingisugust kahtlust Peugeot'de müügi ning järelhoolduse jätkusuutlikkuse kohta Eestis," ütles Kiilmaa.

"Liisinguvõtjad, kes on endale soetanud Peugeot kasutusrendiga ei peaks kindlasti muretsema. Kasutusrendilepingud on sõlmitud kliendi ning liisingufirma vahel. Kasutusrendilepingu lõppedes tagastatakse vara liisingufirmale," lisas liisingu direktor.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing