Sõõrumaa: Märt on action-vend

Liis Kängsepp 23. mai 2008, 10:45

Ettevõtja Urmas Sõõrumaa sõnul on ärimees
Märt Vooglaid action-vend, kes suudab halbadest aegadest välja
ujuda.

"Märt on action-vend. Kui keegi suudab niimoodi järjekindlalt halbadest aegadest välja ujuda, siis on ta ikka karastunud inimene. Halvad ajad teevad ju inimese tugevamaks. Märt ei ole selline põdeja tüüp, ta jagab ära, kust maalt on turg muutunud ja tuleb teha otsus, mis edasi saab. Ta on otsustaja, kes ei hoia asjadest kümne küünega kinni. Samas mõistab ta, et ei tohi nutma jääda. Pigem ikka õudne lõpp kui lõputu õudus," iseloomustab Sõõrumaa endist äripartnerit.

"Mina toon Märti alati teistele juhtidele eeskujuks. Kui me temaga koos äri ajasime, siis nõukogu koosolekutel oli tal alati hästi palju asju, mida ta tahtis linna pealt kokku osta, ja samas ka palju asju, mida ta tahtis maha müüa. Tal on hea nina," märkis Sõõrmuaa.

"Suhtlen temaga aktiivselt ka tenniseplatsil, ma kipun rohkem peale jääma, aga ega temaga lihtne ole. Tennises näeb kõik inimese isikuomadused ära - kas ta on rohkem agressiivne või alandlik. Märt on suhteliselt agressiivne ja valmis oma õiguste eest võitlema," lisas Sõõrumaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2008, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing