Euromoney nimetas Hansapanga Eesti parimaks pangaks

11. juuli 2008, 12:47

Rahvusvaheline majandusajakiri Euromoney
nimetas Hansapanga taas Eesti parimaks pangaks ("Best Bank in Estonia 2007").
Sama tiitli on ajakiri pangale omistanud ka mitmetel varasematel aastatel,
teatas pank.

Hansapank pärjati parima panga tiitliga seoses kindlalt hoitud liidripositsiooniga nii jae- kui äripanganduse turu erinevates segmentides ning jätkuvalt kiire kasvuga 2007. aastal. Oma põhjenduses rõhutab Euromoney ka seda, et Hansapank on erinevate näitajate põhjal hästi valmistunud muutuvaks majanduskeskkonnaks Eestis ja Baltikumis ning pöörab kõrget tähelepanu riskijuhtimisele.

Euromoney tunnustab maailma parimaid finantsasutusi "Euromoney Awards for Excellence" nimeliste auhindadega juba 16ndat aastat. Tänavune auhindamise protsess sai alguse aprillis ning valikuid langetati enam kui 600 maailma juhtiva finantsteenuste pakkuja vahel. Tiitlite väljaandmisel arvestab Euromoney meeskond nii kvantitatiivsete kui kvalitatiivsete näitajatega, nende hulgas erinevad finantsnäitajad ja innovatsioonisaavutused viimase 12 kuu jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 14:42
Otsi:

Ava täpsem otsing