Maksuamet ajab Sõnajalga taga

Mariliis Pinn 22. juuli 2008, 12:16

Maksu- ja tolliamet otsib alates selle
aasta 5. juunist meeleheitlikult taga ärimees Andres Sõnajala abikaasat Siiri
Sõnajalga, seoses 6307 krooni suuruse maksuvõlaga.

Vastastades Äripäeva järelepärimistele selle kohta ütles Andres Sõnajalg, et temale on see uudis ning lubas selle järgmine päev kohe ära maksta. Ühtlasi pidas ta veidraks, et maksu- ja tolliametilt pole sellekohast kirja tulnud.

Maksu- ja tolliameti peaspetsialisti osakonna juhataja ülesannetes Triin Küttimi sõnul on Siiri Sõnajalale koostud maksuhalduri poolt korraldus maksuvõlgnevuse tasumiseks, mis tagastati postkontorist hoiutähtaja ületamise tõttu.

Küttim ütles, et maksukorralduse seadus annab võimaluse toimetada haldusakt maksumaksja kätte ka perioodilise väljaande kaudu, kuid seda ainult juhul kui muud moodi ei ole võimalik dokumenti kätte toimetada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2008, 07:31
Otsi:

Ava täpsem otsing