Restoran Egoist valiti üheks regiooni parimaks restoraniks

05. august 2008, 15:48

Maailma 50 parimat restorani reastav
ajakiri Restaurant valis selle aasta parimad restoranid ning märkis Tallinnas
Vene tänav 33 asuva restorani Egoist ära kui regiooni ühe parima.


Egoist oli välja toodud oma piirkonna 5 parima restorani seas. Restorane reastati nii regioonide kaupa kui üldiselt.

Valikut teostab 682 inimesest koosnev grupp, kus on tuntud toidukriitikud, toidust kirjutajad, kirjastajad ja kommentaatorid esindades erinevaid Maa regioone. Seda nimekirja peetakse üheks usaldusväärseimaks näidikuks maailma parimate söögikohtade suhtes.

Nimekirja koostav ajakiri Restaurant alustas Londonis 2001 aastal restoranipidajate- ja klientide initsiatiivil ning praegusel hetkel on üks tuntumaid restoraniajakirju ning seda just tänu oma parimate restoranide nimekirjale, kirjutas ettevõtte koduleht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 16:34
Otsi:

Ava täpsem otsing