Paet sõidab lähiajal Gruusiasse

09. august 2008, 15:57

Välisminister Urmas Paet kinnitas oma
Gruusia kolleegile Eesti toetust ning telefonivestluses leppisid Eesti ja
Gruusia välisminister kokku, et Paet sõidab lähiajal visiidile Gruusiasse.

Täna vestles välisminister Urmas Paet telefoni teel oma Gruusia kolleegi Eka Tkešelašviliga. Paet kinnitas oma Gruusia kolleegile Eesti igakülgset toetust. „Eesti on selgelt väljendanud seisukohta, et Venemaa agressioon Gruusias peab viivitamatult lõppema,” toonitas välisminister Paet.

„Oleme Gruusiasse saatnud olukorda jälgima riigikogu kaitsekomisjoni esimehe Mati Raidma,” ütles Paet. „Eesti on valmis Gruusiat abistama ka küberrünnakute vastases tegevuses,” rõhutas välisminister.

Gruusia välisminister Eka Tkešelašvili toonitas, et igasugune toetus on neile hetkel väga oluline. Eesti välisminister rõhutas, et rahvusvaheline üldsus peab üheselt ja tungivalt Venemaale mõju avaldama agressiooni lõpetamiseks.

Telefonivestluses leppisid Eesti ja Gruusia välisminister kokku, et välisminister Urmas Paet sõidab lähiajal visiidile Gruusiasse.

Välisminister Urmas Paet vestles täna telefoni teel ka Euroopa Julgeoleku ja Koostöö Organisatsiooni (OSCE) eesistuja riigi välisministri Alexander Stubbiga, kellega arutati OSCE ja Euroopa Liidu vahendustegevuse võimalikkust sõjategevuse lõpetamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 12:10
Otsi:

Ava täpsem otsing