FOTOD: kumb on vingem - Gullwing või SLR McLaren 722 Roadster?

Mariliis Pinn 28. august 2008, 17:00

Spioonide ette on jäänud hunnik erinevaid
Mercedeseid, näiteks E-klass ja S-klass. Lisaks sportlikud Gullwing ja SLR
McLaren 722 Roadster

Kuigi Mercedese uus E klass peaks välja tulema alles aasta pärast, on Automedia spioonid veel auto kaadrisse saanud. Mercedes hülgab SBC pidurid, autol saavad olema tavalised pidurid. Modelleeritum iluvõre, geomeetrilisemad esimesed õhu sissevõtu avad ja kiilukujuline profiil annavad W212le sportlikuma ilme. Esilaternate, C-piilari, tagatulede disain sarnaneb viimasele Lexusele. See on irooniline, sest Lexus LS on tuntud Mercedese kopeerija, kuid Stuttgartil on piisavalt aega välimust lihvida. Auto annab teada, kui rida otsa saab, olemas on silma liikumise jälgimise monitor, liiklusmärkide tuvastussüsteem, teeolude sensorid, stabiilsuskontroll, mis jälgib külgtuult ja rehvide kulumist. Mootorivalik on tavaline V6 ja V8, pluss 500hobujõuline 6,3 liitrine V8.

Siin on spioonide parimad pildid S-klassi uuendustest. Värskendustega auto peaks müüki jõudma 2009 kevadel. Selgelt on näha uued udutuled ja küljepeeglid. Ka esituled saavad värskenduse.

Automedia tegi aasta tagasi pilte Mercedes SLCi kõrbetestidest, mille korraldasid AMG insenerid. Siis oli auto veel kaetud Viperi keredetailidega, kuid nüüdne sõiduk on pigem varajane prototüüp. Mercedes Gullwingile on viidatud sageli kui SLCle, kuid Automedia targad arvavad, et auto saab muu nime AMG bärndi all. Kuigi detailid ei ole veel selged, on roolitaga näha hõbedast käiguvahetus pedaali. Ei ole veel teada, kas auto saab 6,7 või 8 käiku. Spioonid märkasid lisaks päevatuledele ka LED valgusteid. Gullwingi oodatakse 2010. aasta Genfi autonäituseks. Tõenäoliselt toodetakse neid vaid 12 000 ja auto hind on mitu miljonit krooni. V8 või V10 annab autole umbes 550-650 hobujõudu.

Pildile jäi ka Mercedes SLR McLaren 722 Roadster, mis on üks SLR mitmest versioonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. August 2008, 17:00
Otsi:

Ava täpsem otsing