Ristimets: kirjastuste ühinemised korrastavad turgu

16. oktoober 2008, 19:16

Kirjastuse Pilgrim juhi ja omaniku Tiina
Ristimetsa sõnul korrastavad kirjastuste ühinemised turgu, sest hetkel on
ettevõtteid väga palju.

"Ühinemised korrastavad turgu ja see on hea, sest kirjastusettevõtteid on praegu väga palju. Toimub korrastumine, ühendatakse jõud, et praegusele olukorrale majanduses vastu pidada," märkis Ristimets, kommenteerides TEA kirjastuse ja Ilo kirjastuse ühinemist.

Ristimetsa sõnul lähevad ajad ilmselt veel keerulisemaks. "Tuleb läbi mõelda, mida ja kui palju anda. Vaadata üle kindlasti ka laoseisud ja võib-olla leida nii sobivad inim- kui ka majandusjõud. Ma arvan, et see on pikas perspektiivis hea. Ellu jäävad parimad," märkis ta.

Pilgrimil plaani kellegagi ühineda praegu pole, sest neil läheb hästi ja pole selleks vajadust. "Pole sellele isegi mõelnud. Kui vajadus tekib, küll me siis ka need omasugused üles leiame," märkis Ristimets.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2008, 22:46
Otsi:

Ava täpsem otsing