Aasmäe: oleme arvestanud majandussurutisega

16. oktoober 2008, 19:57

Eesti Entsüklopeediakirjastuse ühe osaniku
ja juhi Hardo Aasmäe sõnul ei mõjuta Tea ja Ilo kirjastuste ühinemised neid
kuidagi, samuti on ettevõte arvestanud võimaliku majandussurutisega.

"Kui peaks vastama väga lühidalt, siis me läheme niivõrd erinevat teed, et Ilo ja TEA ühinemine ei puuduta meie tegevuskava mitte kuidagi. Pealegi oleme juba aastaid tagasi arvestanud võimaliku majandussurutisega," kommenteeris Aasmäe.

Praegused muutused majanduses pole nende ettevõttele üllatuseks. "Eesti majanduse probleemid tervikuna on seotud eelkõige paradigma vahetusega majandusarengus, mis omakorda on tingitud kasvanud jõukuse tasemega. Maailma majanduses toimuv ei ole seega meie praeguste hädade põhjus vaid nende vallandaja. Valitsus oleks pidanud ehk natuke kiiremini ja läbinägelikumalt käituma. Paraku ei sõltu neist väga palju," märkis Aasmäe, kelle sõnul majanduse ümberkorraldumine jääb ikkagi majandussubjektide teha.

Riik saab tema sõnul vaid luua sobivaid tingimusi ja toetada tulevikusuundi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2008, 19:57
Otsi:

Ava täpsem otsing