Üks küsimus

ÄP 27. oktoober 2008, 00:00

Katrin Klein-Näppi, Ober-Haus Kinnisvara tegevdirektor
Tõenäoliselt hakkavad maamaksu muudatused avaldama mõju järgmisel aastal. Sel aastal toimuv kruntide hinnalangus tuleneb ikkagi üldisest majanduse langusest ja nõudluse puudumisest. Omanikud püüavad n-ö vanast rasvast elades oma võimalikke müügiotsuseid edasi lükata.

Andrus Soonsein, Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevdirektori asetäitja
Kindlasti ei ole see omanikele mõjunud positiivselt. Kuid praegu pole sellest tulenevalt meile krunte müüki tulnud. Võimalik, et edaspidi inimesed, kelle sissetulekud ei vasta kinnistule, on sunnitud need müüki panema ning odavama kinnisvara vastu vahetama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing