ÄP fototoimetus • 26. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Üks küsimus

Katrin Klein-Näppi, Ober-Haus Kinnisvara tegevdirektor

Tõenäoliselt hakkavad maamaksu muudatused avaldama mõju järgmisel aastal. Sel aastal toimuv kruntide hinnalangus tuleneb ikkagi üldisest majanduse langusest ja nõudluse puudumisest. Omanikud püüavad n-ö vanast rasvast elades oma võimalikke müügiotsuseid edasi lükata.

Andrus Soonsein, Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevdirektori asetäitja

Kindlasti ei ole see omanikele mõjunud positiivselt. Kuid praegu pole sellest tulenevalt meile krunte müüki tulnud. Võimalik, et edaspidi inimesed, kelle sissetulekud ei vasta kinnistule, on sunnitud need müüki panema ning odavama kinnisvara vastu vahetama.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt