USA-sse pääseb viisavabalt alates 17. novembrist

Mariliis Pinn 29. oktoober 2008, 09:46

Eesti kodanikud pääsevad Ameerika
Ühendriikidesse viisavabalt alates 17. novembrist.

Ungari pealinnas Budapestis ametlikul visiidil viibinud USA sisejulgeoleku minister Michael Chertoff kinnitas, et Eesti, Ungari, Läti, Leedu, Tšehhi, Slovakkia ja Lõuna-Korea liituvad USA viisavabadusprogrammiga 17. novembril, kirjutas USA Today.

Viisavaba režiim hakkab kehtima turismi- ja lühiajalistele ärireisidele. Vähemalt kaks ööpäeva varem tuleb täita elektrooniline taotlus, kust selgub paari minuti jooksul, kas inimene on ebasoovitavate isikute nimekirjas või mitte.

USA president George W. Bush teatas 17. oktoobril, et nimetatud seitsme riigi kodanikud saavad viisavabalt reisida lähema kuu aja jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2008, 10:42
Otsi:

Ava täpsem otsing