Eesti ööklubiomanikul Tais uus projekt

Liis Kängsepp 03. november 2008, 13:28

Ööklubi Parlament omanik Aivar Leping
teatas täna, et alustas Tais Pattayas teise korterelamu ehitusega.

Väidetavalt Pattaya kõige prestiižemasse rajooni kerkib 8-korruseline elumaja, kuhu tuleb 62 korterit, mille hinnad algavad 600 000 kroonist. Soomlasest äripartneriga kahasse ehitatav maja peaks valmis saama ülejärgmisel aastal.

"Kui vaadata Pattayas ringi, siis siin pole ülemaailmset kriisi küll tunda," kirjutas Leping e-kirjas, "on muidugi peatatud arendusprojekte, aga neid on kogu aeg olnud. Lõppkokkuvõtteks on uusi arendatavaid projekte ikkagi rohkem kui eelmisel aastal. Ka korterite müük läheb paremini kui mullu ja turismihooaeg pole veel alanudki."

Mais selgust ETV saatest Pealtnägija, et Leping elab salaja Tais, juhtides oma siinseid ärisid MSNi kaudu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 19:51
Otsi:

Ava täpsem otsing