Parel: varguste ennetamisele, loodame sisekontrollile

Hille Tressum 05. november 2008, 20:28

Tallinna Kaubamaja turundusjuhi Enn Pareli
sõnul töötab ettevõttes tõhus sisekontroll, mis peaks vargusi võimalikult palju
ennetama.

Tänasele aripaev.ee päevaküsimusele, kuidas väldite oma töötajate vargusi, vastas Tallinna Kaubamaja turundusjuht Enn Parel, et ettevõttes toimub tõhus sisekontroll ning ka turvajuht hoiab silmad lahti. „Kuna see teema on suhteliselt tundlik ning konfidentsiaalne, ei sooviks ma seda põhjalikumalt kommenteerida,“ kõlas Pareli esmane vastus. Siiski lisas ta, et põhiline lootus on turvajuhil ja sisekontrollil. „Kui võtame juhtivale kohale mõne uue töötaja, kontrollime põhjalikult ta tausta. Sellisel viisil püüame maandada võimalike riske,“ lisas turundusjuht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 20:33
Otsi:

Ava täpsem otsing