NCC: varastamist ennetab hea motivatsioon

Hille Tressum 05. november 2008, 20:33

Ehitusettevõte NCC juht Toomas Aaki
sõnul ennetab firma tagant varastamist nii hea motivatsioon, kui ka
tugev sisekontroll.

„Kui töötaja on piisavalt motiveeritud ja tal on võimalik oma töö eest head tasu saada, siis ei hakka ta varastama, kartes töökohast ilma jääda,“ vastas NCC juht aripaev. ee küsimusele, kuidas väldite oma töötajate vargusi?.

Aak lisas, et neil on ettevõttes sisekontroll, ning projekti jälgimise tarkvara, mis võimaldab kulutustel silma peal hoida ning võimalike apse märgata. Juhi sõnul ei tule tal meelde, et keegi oleks püüdnud omandada firmast midagi, mis talle ei kuulu. „Ega kui mõni segumasin objekti pealt kaob siis vaevalt see üldse minu või juhatuse kõrvu kuuldub. Kuid üldjuhul ei tule mul meelde, et meil mõni selline ebameeldiv intsident aset oleks leidnud,“ rääkis Aak lisades, „et põhiline varguste ennetaja on siiski hea motivatsioon ja tõhusalt töötav sisekontroll.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 20:33
Otsi:

Ava täpsem otsing