Mõrvar nõuab netikommentaatorilt poolt miljonit

06. november 2008, 08:29

Kurikuulus retsidivist Leo Pulst kaebas
kohtusse Hiina kodaniku, kes olevat Pulsti netikommentaariga solvanud ning nõuab
valurahaks pool miljonit krooni.

Mullu märtsis puhkes Murru vanglas skandaal, mis leidis ajakirjanduse ohtrat kurnamist, kirjeldades nn eriti tähtsate kurjategijate jalgrattasõite looduskaunitesse kohtadesse, kalamarja söömist ja kaasvangi surnuks peksmist. Vangide lõbusatest olengutest ja lookas toidulauast jms ilmus rida fotosid, kus figureeris ka tähelepanuväärsete musklitega Leo Pulst, kirjutas Eesti Ekspress.

Skandaal puhkes 22. märtsil 2007, kui venekeelsesse Delfisse ilmus kommentaar, kus ennast „Murru vangivalvuriks“ nimetanud isik Leo Pulsti lühidalt ja viisakalt kokku võttes „vägistajaks“ nimetas. Ei kulunud palju aega ega vaeva, et Leo Pulst ja tema advokaat leimija välja selgitasid ning oktoobri alguses maandus Harju maakohtus Pulsti hagi IP-aadressi järgi leitud, Lasnamäel elava Hiina kodaniku vastu koos nõudmisega hüvitada solvangute ja laimuga tekitatud kahju - 500 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2008, 15:05
Otsi:

Ava täpsem otsing