Säästupoed paljunevad jõudsalt

06. november 2008, 11:58

Säästumarketite kett on direktori Regina
Velbergi sõnul viimase kuu jooksul kiiresti arenenud, kuuga on avatud kolm uut
kauplust.

„Oleme viimase kuu jooksul avanud kolm täiesti uut kauplust Põltsamaal, Kohtla-Järvel ja täna Kuressaares,“ märkis Velberg.

Täna avab Säästumarketite kett Kuressaares oma 56. poe, mis on odavmüügikaupluste keti kolmas uus kauplus kuu aja jooksul. Säästumarketite keti direktori Regina Velbergi sõnul on viimane kuu olnud Säästumarketitele väga kiire aeg, sest poed lähevad üle uuele kontseptsioonile.

Lisaks neile on Velbergi sõnul uuele kontseptsioonile kohaselt juba renoveeritud Keila, Viimsi ja Valga Säästumarketid ning esmaspäeval avatakse neljas – Kadaka Säästumarket Tallinnas.

Aasta jooksul, alates selle aasta oktoobri algusest, viiakse kõik Eesti Säästumarketid üle uuele kontseptsioonile ning lisaks on 2009. aasta esimeses pooles plaanis avada veel neli uut Säästumarketit.

Säästumarketi kett kuulub Rimi Eesti Food AS-ile ning on esimene tegevust alustanud odavmüügikaupluste kett Baltimaade jaekaubandusturul. Esimene Säästumarket avati 1999. aastal ning jaekaubanduskett annab tööd ca 800 töötajale. Säästumarketite kett on esindatud 27 linnas ja asulas. Kokku kuulub Säästumarketite ketti 56 kauplust üle Eesti, millest viis on avatud sel aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2008, 16:16
Otsi:

Ava täpsem otsing