Mait Jüriado • 7. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Microsoft ei taha enam Yahood

Microsofti tegevjuht Steve Ballmer ütles täna, et tarkvaragigant ei ole enam ühinemisest Yahooga huvitatud.

"Me ei lähe enam tagasi ega otsi enam ühinemist. Me tegime neile pakkumise ning siis tegime veel teise pakkumise - sai selgeks, et Yahoo ei tahtnud oma äri müüa ning me liikusime edasi," kommenteeris Ballmer.

Yahoo (YHOO) aktsia kukkus uudise peale USA börsi 15%.

Yahoo tegevjuht Jerry Yang ütles veel paar päeva tagasi, et Yahoo on ikka veel huvitatud ettevõtte müümisest. Väljaütlemine tuli aga peale Google teadet, et see ei ole enam partnerlusest Yahooga huvitatud, kuna ei taha sekeldusi USA justiitsministeeriumiga.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt