Microsoft ei taha enam Yahood

Mait Jüriado 07. november 2008, 21:03

Microsofti tegevjuht Steve Ballmer ütles
täna, et tarkvaragigant ei ole enam ühinemisest Yahooga huvitatud.

"Me ei lähe enam tagasi ega otsi enam ühinemist. Me tegime neile pakkumise ning siis tegime veel teise pakkumise - sai selgeks, et Yahoo ei tahtnud oma äri müüa ning me liikusime edasi," kommenteeris Ballmer.

Yahoo (YHOO) aktsia kukkus uudise peale USA börsi 15%.

Yahoo tegevjuht Jerry Yang ütles veel paar päeva tagasi, et Yahoo on ikka veel huvitatud ettevõtte müümisest. Väljaütlemine tuli aga peale Google teadet, et see ei ole enam partnerlusest Yahooga huvitatud, kuna ei taha sekeldusi USA justiitsministeeriumiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. April 2009, 12:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing