Nafta 20 kuu odavaim

12. november 2008, 09:37

Nafta hind langes 20 kuu madalaimale
tasemele tänu spekulatsioonidele, et Rahvusvaheline Energiaagentuur (IEA)
vähendab täna avaldatavas raportis nõudluse prognoosi.

„Turg töötab tuginedes nii emotsioonidel kui ka fundamentaalnäitajatel ning mõlemad suunavad praegu hinda allaNafta 20 kuu odavaimpoole,“ selgitas Bloombergi televisioonile hinnalanguse põhjusi energeetika analüüsikeskuse Schork Group president Stephen Schork. „Me teame, et oleme majandussurutises ning nõudlus langeb järsult,“ lisas ta.

New Yorgi kaubabörsil langes nafta hind eile õhtul 59,33 dollarini barrel, mis on musta kulla madalaim sulgemishind alates 2007. aasta märtsist. Nafta hind on võrreldes suvise rekordhinnaga 147,27 dollarit barrel kukkunud 60 protsenti.Nafta 20 kuu odavaim

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. November 2008, 16:55
Otsi:

Ava täpsem otsing