Tipp-poliitikud peavad 15 000-kroonist palka solvavaks

12. november 2008, 09:11

Valitsuse liikmed rääkisid eilsel Õpetajate
majas toimunud pressikonverentsil, et kõrgele riigiametnikule on 15 000-kroonine
palk solvav ja ministrite palka ei tohi kärpida.

Praegune ministrite kabinet pidas juubeliistungit Õpetajate majas, et tähistada 90 aasta möödumist seal toimunud esimesest Eesti vabariigi valitsuse istungist. Õpetajate majas olid kohal peaminister Andrus Ansip, justiitsminister Rein Lang, välisminister Urmas Paet, haridusminister Tõnis Lukas, jt.

1918. aasta 11. oktoobri valitsuse ja maanõukogu vanematekogu ühisistungi otsusel sai peaministriks Konstantin Päts, töö- ja hoolekandeministriks Rei, välisministriks Poska, siseministriks Peet, põllutööministriks Strandman, rahaministriks Kukk, haridusministriks Luts, kohtuministriks Jaakson, tööstus- ja kaubandusministriks Köstner, toitlustusministriks Raamot ja teedeministriks Säkk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2009, 11:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing