12. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tipp-poliitikud peavad 15 000-kroonist palka solvavaks

Valitsuse liikmed rääkisid eilsel Õpetajate majas toimunud pressikonverentsil, et kõrgele riigiametnikule on 15 000-kroonine palk solvav ja ministrite palka ei tohi kärpida.

Praegune ministrite kabinet pidas juubeliistungit Õpetajate majas, et tähistada 90 aasta möödumist seal toimunud esimesest Eesti vabariigi valitsuse istungist. Õpetajate majas olid kohal peaminister Andrus Ansip, justiitsminister Rein Lang, välisminister Urmas Paet, haridusminister Tõnis Lukas, jt.

1918. aasta 11. oktoobri valitsuse ja maanõukogu vanematekogu ühisistungi otsusel sai peaministriks Konstantin Päts, töö- ja hoolekandeministriks Rei, välisministriks Poska, siseministriks Peet, põllutööministriks Strandman, rahaministriks Kukk, haridusministriks Luts, kohtuministriks Jaakson, tööstus- ja kaubandusministriks Köstner, toitlustusministriks Raamot ja teedeministriks Säkk.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt