14. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Altkäemaksus süüdistatav Narva poliitik lasti vabadusse

Altkäemaksusüüdistusega kohtu alla antud Narva volikogu liige Aleksandr Moissejev pääses eile kohtu otsusel vabadusse, kuigi prokurör tema vabastamist ei toetanud.

Moissejev võeti vahi alla augusti lõpus ning siiani pidasid nii maakohus kui ringkonnakohus tema vahi all olemist põhjendatuks, kirjutas Põhjarannik. "Kohus otsustas nii ning tal on see õigus," sõnas Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk, lisades, et Moissejevi vabastamise otsust vaidlustada ei saa.

Kaitsepolitsei süüdistuse kohaselt palus Moissejev Ida prefektuuri majanduskuritegude talituse vanemkomissaril Jevgeni Fedorenkol langetada teda rahuldavad otsused kahes kriminaalasjas, lubades vastutasuks kolmes osas tasuda korrakaitsjale 300 000 krooni. Kaks päeva hiljem andis ta politseiametnikule Jõhvis üle esimese osa altkäemaksust ehk 100 000 krooni.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt