Reformierakond: linnavõim haaraku ise labidad

24. november 2008, 12:37

Tallinna munitsipaalpolitsei
peaks hooletute majaomanike trahviga ähvardamise asemel ise lumelabidad
kätte võtma, leiab Reformierakond.

Linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer avaldas äsja nördimust Tallinna munitsipaalpolitsei juhi ähvarduste üle hakata lumekoristusega hätta jäänud kinnistuomanikke trahvima.

Holsmeri hinnangul peaks munitsipaalpolitsei keskenduma olukorra lahendamisele ja mitte inimeste ähvardamisele. "Kui mõni Tallinna eramaja omanik on hommikul mitu tundi hoovis lund kaevanud, lapsed lasteaeda viinud ja lõpuks tööle jõudnud, siis juba pärastlõunal ähvardab Tallinna linn teda trahviga," imestas Holsmer.

"See on ikka uskumatu vaenulikkus, mis munitsipaalpolitseist õhkub," lisas ta. Holsmer ütles, et loomulikult tuleb oma majaesine kõnnitee lumest puhtaks teha, kuid praeguses situatsioonis peaks säilitama rahu ja mõistliku suhtumise. "Ähvarduste asemel võiks trahvinäljas munitsipaalpolitsei labidad kätte võtta ja inimesi aidata," lisas linnavolinik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2008, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing