Tallinna linnavõim piirdus lumetrahvi asemel hoiatustega

25. november 2008, 10:37

Lumetõrjega hiljaks jäänud majaomanikke
eile trahvida ähvardanud Tallinna munitsipaalpolitsei teatas äsja, et piirdus
vaid hoiatuste tegemisega.

Munitsipaalpolitsei (mupo) juht Kaimo Järvik kinnitas, et linnapolitsei piirdus kinnistuomanike suhtes eile vaid suulise hoiatustega. "Loodame mupo ja majaomanike vahel hea koostöö jätkumist läbi talve ning et ka lähipäevil tekkiv jääpurikate oht ei muutu ületamatuks probleemiks," sõnas ta.

Ühtlasi tänas mupo hoolikaid omanikke, kes suutsid lühikese ajaga koristada lume oma kinnistuga piirnevatelt kõnniteedelt.

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul kaardistasid mupo patrullid eile terve päeva lumetõrje olukorda. "Vajadusel tuletati ametiasutustele, korteriühistutele ja majaomanikele meelde nende kohustust koristada kõnniteed ning teostada libedustõrje," selgitas Aas. "Erakordselt ränkadele ilmastikuoludele vaatamata suutis enamik kinnistuomanikke kõnniteed lumetormile järgnenud päeva õhtuks korrastada, mille eest avaldame neile tänu ja tunnustust," lisas ta.

Eile hommikul teatas mupo juht Kaimo Järvik, et oma maja ümbrusest lund mitte koristavaid kinnistuomanikke hakatakse pealelõunal trahvima. Linnavolikogus opositsioonis olevad Isamaa ja Res Publica Liit ja Reformierakond taunisid selle peale linnavõimu käitumist ning soovitasid mupol linnakodanikke lumetõrjes aidata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2008, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing