Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tüüpilised kinnisvaratehingud sügisel

  Maja Kakumäel Lääne-Tallinnasmüügihind 3 700 000 krasukoht: Tallinn, Mirta 12üldandmed: 149,4 m2, 5 tubahoonestusõigusega krunt: 957 m2ehitusaasta: 2007turuväärtust tõstvad tegurid: kvaliteetne ehitus ja siseviimistlus, hea planeering, asukoht.turuväärtust alandavad tegurid: hoonestusõigustehingu aeg: september 2008vahendas: Claire Pullinenmüügiperiood: 7 kuud
  Maja Abara 21 Lääne-Tallinnasmüügihind 2 300 000 krasukoht: Tallinn, Abara 21üldandmed: 83 m2, 3 tubahoonestusõigusega krunt: 448 m2ehitusaasta: 2002turuväärtust tõstvad tegurid: moderne tipparhitektuur, lastesõbralik keskkond.turuväärtust alandavad tegurid: hoonestusõigusTehingu aeg: september 2008vahendas: Claire Pullinenmüügiperiood: 8 kuud
  2toaline korter Põhja-Tallinnasmüügihind 890 000 krasukoht: Tallinn, Kolde pst 88üldandmed: 43,2 m2ehitusaasta: 1972turuväärtust tõstavad tegurid: renoveeritud, muudetud planeering - avatud köök, ühendatud vannituba ja WC, Stroomi pargi lähedusesturuväärtust alandavad tegurid: 5. korrustehingu aeg: november 2008vahendas: Uus Maa Tallinna büroo, Marina Hodusmüügiperiood: 4,5 kuud
  Maja Laulasmaal Keila vallasmüügihind 1 980 000 krasukoht: Keila vald, Laulasmaa küla, Endla 29üldandmed: 127 m2ehitusaasta: 1998turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht mereäärses piirkonnas, suur parkmetsaga krunt, läheduses kool ja lasteaed, hea ühendus Tallinnagaturuväärtust alandavad tegurid: osaliselt puudulik infrastruktuurtehingu aeg: november 2008vahendas: Külli Friedrichson, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 1 kuu
  2toaline korter Viljandi kesklinnasmüügihind 440 000 krasukoht: Viljandi, Lutsu 1aüldandmed: 41,8 m2ehitusaasta: 1891turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht kesklinnas, miljööväärtuslikus piirkonnasturuväärtust alandavad tegurid: remonti vajavtehingu aeg: oktoober 2008vahendas: Piret Brants, Uus Maa Viljandi büroomüügiperiood: 4 kuud
  4toaline korter Kuldala elamurajoonismüügihind 2 230 000 krasukoht: Rae vald, Peetri küla, Aruheina tee 1üldandmed: 117,4 m2ehitusaasta: 2008turuväärtust tõstvad tegurid: uus elamurajoon rohelise ümbruskonnaga, kesklinna läheduskorter läbi maja planeeringuga, saun, oma privaataed, hinna sees kaks parkimiskohta ja suur panipaik.turuväärtust alandavad tegurid: madal esimene korrustehingu aeg: november 2008vahendas: Olga Fjodorova, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: projekti algusest
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Nõustajad: tehinguturg kukkus, aga vaba raha otsib sihte – ka Eestis
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Jaemüüjad hoidsid USA aktsiaturge vee peal
Standard & Poor’s 500 ja Nasdaqi indeksid lõpetasid teisipäeva langusega, Dow Jonesi indeks näitas aga tõusu. Aktsiaid hoidsid suuresti vee peal jaemüüjad ja tarbekaupade tootjad, kellele pakkusid tuge häid tulemusi näidanud Walmart ja Home Depot, vahendab Reuters.
Standard & Poor’s 500 ja Nasdaqi indeksid lõpetasid teisipäeva langusega, Dow Jonesi indeks näitas aga tõusu. Aktsiaid hoidsid suuresti vee peal jaemüüjad ja tarbekaupade tootjad, kellele pakkusid tuge häid tulemusi näidanud Walmart ja Home Depot, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Šiauliai pank peatas rublamaksed, Venemaa marus
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.