Kui kohtuksite IMFi esindajaga, mida neile räägiksite?

09. detsember 2008, 18:36

aripaev.ee uuris täna Eesti ettevõtjatelt,
mida nad räägiks või küsiks, kui kohtuksid IMFi esindajatega. Vastuseid
tuli seinast seina.

TREFi tegevdirektor Andres Gailit nentis, et ei oska vist midagi öelda ega küsida. "Nende tasand on hoopis teine kui see, millega ettevõtjad tegelevad," põhjendas Gailit.

Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas märkis, et kohtus möödunud aastal IMFi esindajatega. "Tegemist on äärmiselt teravate ja vaimukate inimestega, kes on väga hästi informeeritud makro üldnumbritest. Kindlasti pole mõtet nende jaoks midagi ilustada, aga ka mitte mustemates värvides edasi anda. Neile tuleb rääkida asjadest nii nagu need on," sõnas ta.

"Ma ise küsiksin, et milline on nende arvamus meie keskkonnast ning milline paistab pilt väljast, sest kui kunagi võrreldi Balti riike Eesti tugevuste järgi, siis täna mõõdetakse meid Läti nõrkuste järgi. Samas ei tasu nende missiooni ka üle tähtsustada, nad käivad Eestis regulaarselt," lisas Arakas.

Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm ütles: "Kõigepealt annaksin signaali selle kohta, et Eesti ettevõtlus on alustanud ümberkohandumisega, kusjuures alustas sellega päris kiiresti. Ma ei tea majandusvaldkonda, kus täna ei räägitaks efektiivsusest. Meie lootus on see, et oleme väikesed ja paindlikud ning suudame restruktureerimised kiiresti läbi viia."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2008, 18:41
Otsi:

Ava täpsem otsing