Mere- ja maanteeveo hinnad kukuvad

ÄP 16. detsember 2008, 00:00

Raske on autovedajatel. Transpordifirma Jupiter Plusi esindaja Jevgeni Sidorovi sõnul on oodata, et 1. jaanuarist alustavad paljud firmad dumping'u ja hinnalangusega. "Näiteks võib aasta alguses Moskvasse saatmine langeda kuni 1500 euroni ja seda hinda tervitatakse veel rõõmuga," tõi ta näite. Hinnad langevad ka Euroopa suunal. Langus tuleb tema sõnul kõigil turgudel, aga meie oleme praegu naabritega võrreldes hullemas seisus.

Rahvusvaheline finantskriis tõi languse ka merevedudesse. Loadmasters Estonia tegevdirektori Roman Dorošenko sõnul võivad kliendid järgmise poole aasta jooksul vedajatelt välja kaubelda tunduvalt soodsamad prahilepingud nii sisse- kui ka väljavedudele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing