ÄP fototoimetus • 15. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Mere- ja maanteeveo hinnad kukuvad

Raske on autovedajatel. Transpordifirma Jupiter Plusi esindaja Jevgeni Sidorovi sõnul on oodata, et 1. jaanuarist alustavad paljud firmad dumping'u ja hinnalangusega. "Näiteks võib aasta alguses Moskvasse saatmine langeda kuni 1500 euroni ja seda hinda tervitatakse veel rõõmuga," tõi ta näite. Hinnad langevad ka Euroopa suunal. Langus tuleb tema sõnul kõigil turgudel, aga meie oleme praegu naabritega võrreldes hullemas seisus.

Rahvusvaheline finantskriis tõi languse ka merevedudesse. Loadmasters Estonia tegevdirektori Roman Dorošenko sõnul võivad kliendid järgmise poole aasta jooksul vedajatelt välja kaubelda tunduvalt soodsamad prahilepingud nii sisse- kui ka väljavedudele.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt