Kapo: Savisaare osas tõendeid pole

18. detsember 2008, 10:58

Kapo peadirektori Raivo Aegi sõnul
pole keskerakondlaste Edgar Savisaare ja Ain Seppiku jalgealune praegu
tuline.

Raivo AegKüsimusele, kas kapo uurijate edusammud võivad juhuslikult ka Seppiku ja Savisaare jalgealust kõrvetada vastas Aeg, et ei spekuleeri oletustega. "Ma ei spekuleeri siin mingite oletuste ja arvamustega, kui tulevad tõendid, eks siis vaatame, kuid täna neid tõendeid pole," märkis kapo peadirektor täna Postimehes.

Aeg lisas, et Savisaarel ja Seppikul pole Raivo Aegerilist naljatuju ning nad on käivitanud kapo vastu meediasõja. "See on ju loogiline ja täiesti mõistetav, sest teravik tahetakse suunata teistele asjadele ja tähelepanu eemale juhtida, et mitte rääkida asjadest, mis on nende jaoks valulised, see on enesekaitsereaktsioon," selgitas Aeg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2009, 11:00
Otsi:

Ava täpsem otsing