Parex teatas läbirääkimistest võlakirjainvestoritega

18. detsember 2008, 17:17

Läti Parex banka võib seista silmitsi uute
raskustega, sest pank teatas Riia börsile, et kutsub võlakirjainvestoreid
läbirääkimisi pidama, kirjutas biznews.lv.

Parex banka emiteeris omal ajal 200 miljoni euro väärtuses võlakirju intressiga 5,625%. Nende lunastamistähtaeg saabub 2011. aastal.

Panga teates võlakirjainvestoreile öeldakse: "Nagu paljud finantsasutused kogu maailmas, sattus Parex banka ülemaailmse finantskriisi meelevalda, mille tulemusel omandas Läti valitsus 85% panga aktsiatest ja osutab talle vältimatut finantsabi. Panga uus juhtkond alustas läbirääkimisi kahe sündikaatlaenu andjatega."

Samasuguseid läbirääkimisi plaanib Parex banka juhtkond ka võlakirjainvestoritega. Kui keegi võlakirjainvestoreist soovib läbirääkimistel osaleda, palutakse tal pangaga ühendust võtta. Lähiajal avaldatakse massiteabevahendites ja Riia börsi kaudu detailne informatsioon läbirääkimiste toimumise kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2008, 17:17
Otsi:

Ava täpsem otsing