Avila: aasta ärimeheks sobiks Joakim Helenius

19. detsember 2008, 14:17

Lõppenud aasta polnud ettevõtjatele kerge,
kuid Olympic Entertainment Groupi juhi Andri Avila sõnul võiks aasta ärimehena
välja tuua ettevõtja Joakim Heleniuse.

"Aasta ärimeheks pakuksin Joakim Heleniust, kes on suutnud ka keerulistes tingimustes edukalt äri ajada ning avalikes esinemistes tarbetut emotsionaalsust vältides selgeid ja asjalikke hinnanguid anda," märkis Avila.

Lõppenud aasta ei olnud Avila arvates Eesti ettevõtjatele kindlasti kerge, kuid uus tuleb suure tõenäosusega veelgi keerulisem. "Oluline on aru saada, et raske aasta ei ole ees mitte ainult ettevõtjatel, vaid ka riigil tervikuna ja igal Eesti elanikul üksikult," ütles ta.

Uuel aastal jäävad Avila sõnul võitjate poolele need, kes lõppeval aastal endale olukorra tõsiduse kiiresti selgeks tegid ning sellest lähtuvalt ka kohati raskeid, kuid kindlasti vajalikke otsuseid langetasid. "Olgu need siis seotud ettevõtte efektiivsuse tõstmise või igaühe isikliku pere-eelarvega," lisas Olympicu tegevjuht.

Äripäeva toimetus valis 2008. aasta ärimeheks Harjumaa kartuli- ja köögiviljakasvataja, OÜ Riitsinus omaniku Väino Villersi.

Toimetus uurib nüüd ettevõtjate käest nende prognoose uueks aastaks ja kokkuvõtteid möödunust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. December 2008, 17:17
Otsi:

Ava täpsem otsing