Valdo Kalm: valusad õppetunnid jätkuvad

19. detsember 2008, 17:17

Lõppevat aastat hindab Eesti Telekomi juht
Valdo Kalm kui õppetundi majanduses ja head võimalust uuteks arenguteks,
paraku jätkuvad aga ka valusad õppetunnid.

"Järgmise aasta osas tuleb kahjuks tõdeda, et valusad õppetunnid jätkuvad, majandus langeb arvatavasti kuni viis protsenti ja tööpuudus kasvab üle viieteistkümne protsendi," sõnas Kalm. "Samas arvan, et kodanikualgatus, uued nutikad äriideed ja loodetavasti ka uued valitsemismudelid lähevad käiku, sest olukord riigis sunnib seda," lisas ta.

Eest Telekomi tütarettevõtetes tehakse Kalmu kinnitusel ettevalmistusi uuteks äri- ja ühiskondlikeks algatusteks ning samaaegselt efektiivistatakse jõuliselt äriprotsesse.

Äripäeva toimetus valis 2008. aasta ärimeheks Harjumaa kartuli- ja köögiviljakasvataja, OÜ Riitsinus omaniku Väino Villersi. Valdo Kalmu sõnul võiks aasta ärimeheks olla keegi edukas eksportöör, näiteks BLRT suuromanik Fjodor Berman.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. December 2008, 17:17
Otsi:

Ava täpsem otsing