Vähi: hoiustaksin vaba raha pankades

10. veebruar 2009, 14:53

Suurettevõtja Tiit Vähi soovitab vaba raha
hoida pangas, sest kui praeguses majanduslanguses veel üldse midagi head on,
siis on see pangandus.

"Oleks vaba raha, siis kindlasti paneksin selle ka hoiusele SEBsse või Swedbanki," kommenteeris Tiit Vähi Joakim Heleniuse otsust investeerida Eesti pangandusse.

Usaldan nii SEBd kui ka Swedbanki, ütles suurettevõtja Tiit Vähi. "Ma ei näe mingeid probleeme, mis pankade usaldusväärsust kahandaksid," leidis Vähi. "Kui praeguses majandusolukorras meil siin üldse midagi head on, siis see on pangandus," lisas ta.

Investeerimispankur Joakim Helenius otsustas panna ligi 500 miljonit Eesti krooni Swedbanki hoiusele intresse koguma. Seni seisis 30 miljonit eurot ehk 470 miljonit krooni Trigon Groupi raha Prantsuse riigi võlakirjades, nüüd on nende võlakirjade tähtaeg täis saanud ja ettevõtja otsustas raha usalduse märgiks Eestisse tuua.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2009, 16:53
Otsi:

Ava täpsem otsing