Kapo võttis Elmar Sepa kinni

Annika Matson 26. veebruar 2009, 12:34

Tallinna linnavolikogu keskerakondlasest
liiget Elmar Seppa kahtlustatakse kuriteole kihutamises.

Põhja ringkonnaprokuratuur ja kaitsepolitseiamet menetlevad kriminaalasja, mille raames peeti täna kuriteos kahtlustatavana kinni Tallinna linnavolikogu liige Elmar Sepp, keda kahtlustatakse kuriteole kihutamises, teatas riigiprokuratuur.

Ühtlasi toimub täna läbiotsimine SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali ruumides. Samuti on teostatud läbiotsimine Elmar Sepa kodus. Tänased menetlustoimingud viidi läbi kriminaalasja raames, mille käigus on eelnevalt vahistatud Ivo Parbus.

Kaitsepolitsei otsis detsembri alguses läbi Merko Ehituse kontori ja kuulas kahtlustatavana üle ettevõtte toonase juhatuse liikme Tõnu Kortsi. Korts ütles toona Äripäevale, et talle tõi pistise andmise kahtluse Tallinna tippametnikule Ivo Parbusele kingitud raamat, mille vahel oli 25 000kroonine kinkekaart.

Äripäeva kirjutas eelmise aasta 26. septembril esimesena sellest, kuidas Keskerakonna rahastaja peideti sihtasutuse abil.

Seppa seostati ka Tallinna vanalinna korteriskandaaliga, millest kirjutas samuti Äripäev.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2009, 11:00
Otsi:

Ava täpsem otsing