Meelis Milder: eks see rohkem selline ajakirjanduslik lõbu ole

06. märts 2009, 13:08

Ma ei oska öelda, kas selline mõjukate TOPi
koostamise metoodika on adekvaatne või ei ole adekvaatne, ütles ASi Baltika
peadirektor Meelis Milder ning lisas, et see on rohkem selline ajakirjanduslik
lõbu.

Milderi sõnul pole ta Äripäevas täna ilmunud skeemi mõjukate inimeste omavaheliste suhete kohta näinud. "Varasematel aastatel olen sellisele skeemile pilgu peale heitnud, kuid ma ei oska selle kohta midagi arvata. "Ma ei tea, mida see annab ja mida see andmata jätab," ütles Milder. "Eks ta rohkem selline ajakirjanduslik lõbu ole."

Küsimusele, kes võiks tema arvates Eesti mõjukaim inimene olla, vastas Milder, et ta ei taha kedagi konkreetselt nimetada. „Ma ei ole enda jaoks kirjeldanud võrgustikke, et kus näiteks meie võiksime olla, või mille kaudu midagi mõjutada, mis muidu ei ole kättesaadav,“ lausus Milder. „Eks need sidemed kuigivõrd tekivad ikka seetõttu, et midagi kätte saada.“

Täna Äripäevas avaldatud mõjukaimate inimeste edetabelis asus Meelis Milder 23. kohal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2009, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing