Erkki Raasuke: väravalööja ei pruugi olla kõige olulisem mängija

06. märts 2009, 13:11

Kui me räägime inimkogumist või
sotsiaalsest kogumist, ei ole õige välja tuua, kes on antud kogumis kõige
mõjukam inimene, ütles ASi Hansapank juhatuse esimees Erkki Raasuke.

„Sama hästi võiks ju küsida, et kui jalgpallimeeskond jookseb platsile, siis kes neist mängijatest on kõige olulisem,“ tõi Raasuke võrdluse. „Ja mitte sugugi alati ei pruugi olla väravalööja kõige olulisem mängija, sest väravalööjaks võis saada mängija, kes juhuslikult kõige viimasena palli puudutas.“

Raasuke ütles, et mõjukad inimesed on ühiskonna liidrid ja nende tähtsus on omavahel võrreldav. „Jätan mõjukuselt esimese või teise välja toomata,“ lisas ta.

Täna Äripäevas avaldatud mõjukate inimeste edetabelis asus Erkki Raasuke 15. kohal. „Ma ei ole tänasele lehele pilku peale heitnud,“ lausus Raasuke. „Et avaldatud skeemi kohta mingit kommenteeri anda, peaksin ma enne sellesse skeemi süvenema.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2009, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing