Raasukese töö Balti riikides võtab üle rootslane

Annika Matson 11. märts 2009, 14:26

Swedbank Balti panganduse juhi Erkki
Raasukese ameti Balti riikides võtab üle rootslane Håkan Berg.

Äripäev ennustab, et Swedbank Balti panganduse uus juht Håkan Berg hakkab tõenäoliselt Eestis varasid alla hindama. Berg on varem nimelt vastutanud Sparbankenis varade allahindluse eest ja seda just Rootsi finantskriisi ajal 1990. aastate alguses.

Senine Balti panganduse juht Erkki Raasuke saab kogu pangagrupi finantsjuhiks, Rootsi investeerimisfirma Tanglin investeeringute juht Göran Bronner asub tööle grupi riskijuhina ja senine siseauditi juht Håkan Berg Balti panganduse juhina.

Thomas Backtemanist saab grupi korporatiivsuhete juht. Uued juhid nimetatakse ametisse alates tänasest, üleminekuperioodiga kuni 1. aprillini 2009.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2009, 12:55
Otsi:

Ava täpsem otsing