Arco Vara juhid ei tea Toomas Tooli ambitsioone

18. märts 2009, 14:22

Arco Vara juhid kinnitasid Äripäevale, et
nad ei tea, miks suurendab Toomas Tool pidevalt oma osalust firmas ja mis
võiksid olla tema eesmärgid.

"Arco Vara aktsionäride tegemisi oskab kommenteerida aktsionär, neid ettevõte kommenteerida ei oska," vahendas Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Urve Nõgu juhatuse seisukohta võimalikest Toomas Tooli ambitsioonidest osaluse suurendamisega Arco Varas. Nõgu lisas, et Arco Vara aktsionäride kohta saavad ka nemad infot Eesti Väärtpaberikeskusest.

Kas ja millal on plaan kutsuda Toomas Tool Arco Vara nõukogu liikmeks, ütles Nõgu, et Arco Vara nõukogu liikmeid valitakse Arco Vara aktsionäride üldkoosolekul vastavalt äriseadustikule ning Arco Vara põhikirjale.

Toomas Tool soetas läinud nädalal Eesti Väärtpaberikeskuse andmetel firma Freier Projekt kaudu juurde 1 miljon aktsiat. Tema osalus ettevõttes on juba üle 23 protsendi, mis on suurim kõigist aktsionäridest. Tool ei kuulu Arco Vara juhtorganitesse.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2009, 16:06
Otsi:

Ava täpsem otsing