Cramo juht: minister ei saagi Golfiga sõita

25. märts 2009, 20:59

Cramo Eesti tegevdirektor Ivar Valdmaa
arvates ei tohikski ministrid näiteks Volkswagen Golfidega ringi sõita, sest
neil on niivõrd suur vastutuskoorem kanda.

"Ministril on vastutav tööpost ja ta ei saa ju Volkswagen Golfiga ringi sõita. Ministri auto hinnaklass peaks olema kuskil 500 000 – 600 000 krooni kandis. Minister on ikkagi riigi esindusisik ja ka auto võiks olla suhtkoht esinduslik, aga mitte väga luksuslik. Mitu kõlarit näiteks autos on, on hinna mõttes väga marginaalne, nagu ka selle töö juures, mida nad tegema peavad. Ei ole mõtet laskuda pisisummadesse, asjal peaks raamid paigas olema ja vastavalt sellele ka tegutsetama," ütles Valdmaa, vastates Äripäeva päevaküsimusele, millisesse hinnaklassi peaks küündima ministri ametiauto.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2009, 20:59
Otsi:

Ava täpsem otsing