Madis Tiik: perearstidel õige aeg investeerimiseks

06. aprill 2009, 16:56

Perearstidel on praegu õige aeg otsustada
oluliste investeeringute tegemine oma ruumide parandamiseks, sest langenud
on kinnisvara ja teenuste hinnad ning ehitusfirmad soovivad teenust
pakkuda, ütles E-tervise sihtasutuse juht Madis Tiik.

Perearstidel oleks tark ise äriplaan koostada ja alternatiivseid rahastamisallikaid otsida, sest Euroopa Liidu rahadest ei ole neil enne 2015. aastat midagi loota ning riik on perioodiks 2007-14 seadnud prioriteediks haiglate kaasajastamise, kirjutas Tiik ajakirjas Perearst.

"Perearsti teenust vajatakse alati ning ei ole karta, et majanduslanguses inimesed vähem arstiabi vajaksid – pigem vastupidi," ütles ta. Ohumärgina nimetas Tiik seda, et majanduskriisi pikemaajalisel kestmisel väheneb ka kindlustatud isikute arv nimistus, seega ka igakuine eelarve. Perearstid on tänases majanduskriisis kindlasti võitjate hulgas, lisas ta.

Uudis ilmus portaalis mu.ee .

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2009, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing