Eesti aukonsuliks Sydneys saab Aivo Takis

13. aprill 2009, 16:29

Homsest saab Eesti uueks aukonsuliks
Austraalias Aivo Takis, kes on reisibüroo Estravel asutaja ja juhatuse
liige.

Aivo Takis võtab ameti üle seniselt kauaaegselt aupeakonsulilt Malle Tohver Tinnilt, hakates vastutama New South Walesi osariigi ja Australian Capital Territory piirkonna eest. Alates 2003. aastast elab Takis Austraalias, kuid osaleb Estraveli teatel senini aktiivselt Eesti äritegevuses.

Praegu on Eesti Vabariigil 109 aukonsulit 54 riigis. Eestil – nagu ka Lätil ja Leedul – pole Austraalias oma saatkonda, mistõttu kogu kohapealne esindustöö toimub aukonsulite kaudu. Eesti suursaadik Jaapanis, Tokyos resideeruv Peeter Miller täidab ühtlasi ka suursaadiku ülesandeid Austraalias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2009, 09:32
Otsi:

Ava täpsem otsing