Tarmo Sumbergi Go City Spa sulgeb homsest uksed

30. aprill 2009, 17:46

Tallinna kesklinnas asuv Go City Spa sulgeb
1. maist uksed, põhjendades seda Rävala 4 hoone omaniku Norber Grupp OÜga
tekkinud vaidlusega üürilepingu osas.

Legendijuhtimise ASi juhataja Tauri Sumberg kinnitas spaa sulgemist alates homsest, kuid ütles, et pole volitatud rohkem antud teemal kommentaare andma. Legendijuhtimise ASi tegevdirektor Tarmo Sumberg pole aga kommentaariks kättesaadav.

Go City Spa veebilehel seisab järgnev pöördmine, mille on allkirjastanud Tarmo Sumberg:

"Seoses Rävala 4 hoone omaniku Norber Grupp OÜ ja Legendijuhtimise AS vahelise vaidlusega üürilepingu järgsete poolte kohustuste täitmise üle on Legendijuhtimise AS sunnitud lõpetama Terviseklubi City Spa tegevuse alates 01.05.2009.

Vabandame siiralt, et informatsioon tuleb ootamatult. Proovisime viimase hetkeni hoone omanikuga kokkuleppele jõuda, mis kahjuks ei õnnestunud. Teeme oma parima, et kompenseerida ettemakstud liikmemaksud parimal võimalikul viisil. Lähiajal võetakse iga klubiliikmega meili teel ühendust, et täpsustada liikmemaksu jääk."

Go City Spa tegutses Tallinna kaubamaja ja Radissoni hotelli vahel asuva seitsmekordse hoone kolmandal ja neljandal korrusel. Legendijuhtimise AS haldab ka Kuressaares asuvat Georg Otsa spaad, samuti Tallinna hotelle Kolm Õde ja Telegraaf ning hotelli Albert Riias.

Legendijuhtimise ASi müügitulu 2006. aastal oli 142 miljonit krooni ja 2007. aastal 153 miljonit. Puhaskasumit teeniti vastavalt 21 miljonit ja neli miljonit krooni. Ettevõtte suurim omanik 58 protsendiga on Tarmo Sumberg, väikeosanikud on Toomas Leis, Andres Rätsepp ja Kalev Tanner.

Norber Grupist kuulub kolmandik Jaanus Paasile ning kaks kolmandikku Marcel Vichmanni ettevõttele First Telecom Trading.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2009, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing