Tarmo Sumberg ei kinnita hotellide müüki hollandlastele

02. juuli 2009, 13:36

Legendijuhtimise
ASi suuromanik Tarmo Sumberg ei kinnitanud hotellide Kolm Õde ja
Telegraaf müüki hollandlastele, kuid samas ei lükanud ta omanikevahetust
ka ümber.

Tänane Eesti Ekspress kirjutas, et Tallinna vanalinna luksushotell Kolm Õde olevat müüdud eelmisel nädalal hollandlastele. Müügis pidid olema ka luksushotell Telegraaf ja Go-Spa. Ekspressi lühiartiklist ei selgu, kas viimase all peetakse silmas Kuressaares asuvat spaahotelli Georg Ots või Tallinnas tegutsenud Go City spaad.

"Sellises kontekstis nagu Eesti Ekspress kirjutab, ei vasta see tõele," märkis Sumberg. Tema sõnul pole hotellid Kolm Õde, Telegraaf ning Georg Otsa spaa ja Go City Spa seotud ühe omanikevahetuse tehinguga. "Kõik asjad ei ole omavahel seotud. Iga asi on omaette," ütles Sumberg. Rohkem ei soostunud ta praegu teemat kommenteerima.

Aprilli lõpus uksed sulgenud Go City Spa tegutses Tallinna kaubamaja ja Radissoni hotelli vahel asuva seitsmekordse hoone kolmandal ja neljandal korrusel. Legendijuhtimise AS haldab ka Kuressaares asuvat Georg Otsa spaad, samuti Tallinna hotelle Kolm Õde ja Telegraaf ning hotelli Albert Riias.

Legendijuhtimise ASi müügitulu 2006. aastal oli 142 miljonit krooni ja 2007. aastal 153 miljonit. Puhaskasumit teeniti vastavalt 21 miljonit ja neli miljonit krooni. Ettevõtte suurim omanik 58 protsendiga on Tarmo Sumberg, väikeosanikud on Toomas Leis, Andres Rätsepp ja Kalev Tanner.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 19:12
Otsi:

Ava täpsem otsing