Janek Mäggi: Otsalti kinnipidamine kui kokkumäng?

19. mai 2009, 16:00

Suhtekorraldaja Janek Mäggi peab
võimalikuks, et politseiprefekt Aivar Otsalti kinnipidamise taga just täna on
kokkumäng, sest see on suurepärane võimalus tähelepanu kõrvale juhtida nii Villu
Reiljani värskelt kohtuotsuselt kui rasketelt koalitsiooniläbirääkimistelt.

"Selliste asjadega on alati nii, et inimesed esimese asjana mõtlevad, et see on ajastatud, ja pooltel juhtudel see tõepoolest ka on nii, aga pooltel ei ole," rääkis kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi Delfile.

Tema sõnul tuleb tähele panna, et kui mingi info avalikuks tulemist ei soovita, siis seda ka ei juhtu, ja vastupidi. "Nagu ma ütlesin, kipub inimeste esimene mõte vandenõuteooriate poole rändama, kuid kohe sel hetkel, kui see juhtub, on tegemist ebaõnnestumisega. Osav ajastus oleks selline, kus kellelgi ei tekiks kahtlustki, et asja taga võib olla midagi muud kui juhus," rääkis Mäggi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2009, 07:23
Otsi:

Ava täpsem otsing